RETAIL BUTIKKER

I vores hummel-butikker træder du ind i et legende univers med et 360 graders koncept, hvor sport, fashion, leg og bevægelse smelter sammen til en unik oplevelse.

Som en del af vores retailteam bliver du en vigtig medspiller på et sammentømret hold, der arbejder sammen for at opnå resultater. Sammen inspirerer I hinanden  til at yde jeres bedste og I sætter standarden for, hvordan sport, fashion leg og bevægelse opleves i hver eneste butik.  

I hummel Retail brænder vi for sport og en aktiv hverdag, og denne passion er kernen i det univers, vi skaber i vores butikker. Vores prioritet er altid kunderne og produkterne, da de er nøglen til at skabe en sund forretning. 

Hvis du deler vores passion og ønsker at være en del af et dedikeret team, der konstant arbejder på at fremme sport, fashion, leg og bevægelse, så er du velkommen til at tage det første skridt og udforske de spændende muligheder hos os. 

JOIN OUR TEAM
Vi har en meget bred kundegruppe og det er noget af det, jeg synes, der er fedt ved at arbejde i butik. Jeg møder mange forskellige personer og skal hele tiden tilpasse mig efter deres enkelte behov. Det er vildt spændende!
Emma W. Skuster
Assisterende Butikschef, Bruuns Galleri

FIND DIN NYE ARBEJDSPLADS

JYLLAND

 

hummel butik 
Aalborg Storcenter 
Hobrovej 452, 9200 Aalborg

 

hummel butik 
Randers Storcenter 
Merkurvej 55, 8960 Randers SØ

 

hummel butik 
herningCentret 
Merkurvej 1, 7400 Herning

hummel butik 
Søndergade 16, 8000 Aarhus C

 

Flagship store  
Bruuns Galleri 
M.P. Bruuns Gade 25, Aarhus C

 

hummel butik 
Kolding Storcenter
Skovvangen 52, 6000 Kolding

 

FYN

 

hummel butik 
Rosengårdcentret 
Ørbækvej 75, 5220 Odense
 

 

 

 

 

SJÆLLAND

 

hummel butik 
Ringsted Outlet
Klosterparks Alle 1, 4100 Ringsted

hummel butik
RO's Torv 
RO's Torv 2, 4000 Roskilde

hummel butik
Waves Shoppingcenter
Over Bølgen 2A, 2670 Greve

 

hummel butik
Copenhagen Designer Outlet
Cityringen 6, 2630 Taastrup

 

hummel butik
Rødovre Centrum
Rødovre Centrum 1, 2610 Rødovre

 

hummel butik
Amager Centret 
Reberbanegade 3, 2300 København S

 

hummel butik
Slotsarkaderne
Slotsarkaderne 225, 3400 Hillerød

 

Flagship Store
Frederiksberg Centret
Falkoner Allé 21, 2000 Frederiksberg 

 

HALO butik
Amagertorv 31, 1160 København

 

HALO butik
Lyngby Storcenter
Lyngby Storcenter 1, 2800 Kongens Lyngby

JOBTYPER I BUTIKKERNE

BUTIKSCHEF
Du har det overordnede ansvar for butikken, dets lagerbeholdning og du holder øje med nøgletallene for butikken. Derudover er du butikkens holdleder som sørger for, at alle holdspillere trives og præsterer som ét samlet hold, der får butikken til at nå dets mål. Ligesom alle i dit team bidrager du til det daglige arbejde i butikken, i form af kundebetjening og sikring af butikkens udseende.
SALGSASSISTENT
Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, uanset om du arbejder fuldtid eller deltid. Det er dig, som møder kunderne, og skal sørge for, at de får én enestående oplevelse og får lyst til at komme igen. Du brænder for det gode salg og forstår dig på kundernes ønsker og behov. I tæt samarbejde med dine øvrige kolleger er du med til at sikre driften af butikken; betjene kunder, planlægge aktiviteter, sørge for butikken fremstår præsentabel.
ASSISTANCE
Som assistance er du med til at give en enestående oplevelse for vores kunder i butikken. Sammen med dit team sikrer du, at butikken altid fremstår professionelt så alle hylder altid er opfyldte og indbydende. Derudover servicerer du kunderne ved kassen. Du har altid en udadvendt arbejdsstil og legende sjæl, møder kunderne i øjenhøjde og engagerer dig i kundernes behov, så de altid føler sig velkomne i butikken.

LEDIGE STILLINGER I RETAIL

hummel A/S
Balticagade 20, 8000 Aarhus C
Phone: +45 87344800
CVR: 43317032